/filmid
est
Filmid
Jaga:
Filmide hindamiseks ning personaalsete filmisoovituste saamiseks logi sisse!
Programm
Sünopsis
Haarav krimidraama Forrest Tuckerist (ekraanilegend ja mitme Oscari laureaat Robert Redford). 70-aastasena põgenes Tucker Kalifornia San Quentin vanglast ja viis läbi terve rea leidlikke rööve, vedades korduvalt ninapidi politseiametnikke ja pälvides samal ajal avalikkuse imetluse.  Tuckerit ajavad taga politseiuurija John Hunt (Oscari-võitja Casey Affleck), kes leiab ennast uurimise edenedes aina rohkem Tuckeri pühendumusest sissevõetuna, ja naine (Oscari-võitja Sissy Spacek), kes armastab teda vaatamata tema kuritegelikule karjäärile. Film põhineb tõestisüdinud lool.
Režissöör
David Lowery

(1980)

Filmograafia
  • St. Nick (2009)
  • Ain't Them Bodies Saints (2013)
  • Pete's Dragon (2016)
  • A Ghost Story (2017)
  • The Old Man & the Gun (2018)
R, 30.11.2018
21:30
Tallinn, 
Apollo Kino Solaris
Saal 1
151001
Seansikood: 151001
Filmi info
Riik: Ameerika Ühendriigid
Aasta: 2018
Kestus: 93 minutit
Keel: inglise
Režissöör: David Lowery
Produtsendid: Toby Halbrooks, Bill Holderman, James M. Johnston, Anthony Mastromauro, Dawn Ostroff, Robert Redford, Jeremy Steckler, James D. Stern    
Stsenarist: David Lowery
Operaator: Joe Anderson
Montaaž: Lisa Zeno Churgin
Helilooja: Daniel Hart
Osatäitjad: Robert Redford, Sissy Spacek, Casey Affleck, Danny Glover, Tom Waits 
Tootja: A Condé Nast Entertainment / Sailor Bear Film / Identity Films / Tango Productions / Wildwood Enterprises Production
Festivalid: Toronto, Vancouver, Zurich, London, Stockholm
Sünopsis
Haarav krimidraama Forrest Tuckerist (ekraanilegend ja mitme Oscari laureaat Robert Redford). 70-aastasena põgenes Tucker Kalifornia San Quentin vanglast ja viis läbi terve rea leidlikke rööve, vedades korduvalt ninapidi politseiametnikke ja pälvides samal ajal avalikkuse imetluse.  Tuckerit ajavad taga politseiuurija John Hunt (Oscari-võitja Casey Affleck), kes leiab ennast uurimise edenedes aina rohkem Tuckeri pühendumusest sissevõetuna, ja naine (Oscari-võitja Sissy Spacek), kes armastab teda vaatamata tema kuritegelikule karjäärile. Film põhineb tõestisüdinud lool.
Režissöör
David Lowery

(1980)

Filmograafia
  • St. Nick (2009)
  • Ain't Them Bodies Saints (2013)
  • Pete's Dragon (2016)
  • A Ghost Story (2017)
  • The Old Man & the Gun (2018)