/filmid
est
Filmid
Jaga:
Filmide hindamiseks ning personaalsete filmisoovituste saamiseks logi sisse!
Märksõnad: Huumor, Satiir, Absurd, Krimi
Sünopsis

Quentin Dupieux pole PÖFFi vaatajatele võõras nimi. Oleme aastate jooksul näidanud pea kõiki selle kuulsa prantsuse muusiku filme, ja seda põhjusega! Pole teist sellist lavastajat, kes oskaks absurdihuumorit samamoodi purki panna, nagu teeb seda Dupieux, ning „Ole valvel!” on seetõttu eriti mõnus amps! Ja mitte ainult Dupieux’ käekirjaga harjunud fännidele. Film, mis keskendub loole vuntsidega mehest, kes peab jaburatele politseinikele aru andma, kuidas ta leidis oma maja eest surnukeha, on situatsioonikoomika musternäide. Suurepärased näitlejatööd, sh juba legendaarseks saanud Benoit Poelvoordelt („Uhiuus testament”, „Man Bites Dog”) ja järjekorras seitsmes supersooritus Dupieux’lt, kelle oskus segada must huumor geniaalselt kokku leidliku stooriga on lihtsalt kadestamisväärt.

Režissöör
Quentin Dupieux
Filmograafia
  • Nonfilm (2002)
  • Steak (2007)
  • Rubber (2010)
  • Wrong (PÖFF 2012)
  • Wrong Cops (PÖFF 2013)
  • Réalité (Reality, PÖFF 2014)
  • Au poste! (Keep an Eye Out, 2018)
P, 18.11.2018
21:15
Tallinn, 
Kino Sõprus
030908
Subtiitrid: 
ENG
Seansikood: 030908
K, 28.11.2018
22:00
Tallinn, 
Apollo Kino Solaris
Saal 4
131208
Subtiitrid: 
ENG
Seansikood: 131208
R, 30.11.2018
21:30
Tartu, 
Elektriteater
151806
Subtiitrid: 
ENG
Seansikood: 151806
Filmi info
Riik: Prantsusmaa
Aasta: 2018
Kestus: 73 minutit
Keel: prantsuse
Režissöör: Quentin Dupieux
Produtsendid: Mathieu Verhaeghe, Thomas Verhaeghe
Stsenarist: Quentin Dupieux
Operaator: Quentin Dupieux
Montaaž: Quentin Dupieux
Helilooja: David Sztanke
Osatäitjad: Benoît Poelvoorde, Grégoire Ludig, Marc Fraize, Anaïs Demoustier
Tootjad: Atelier de Production, Cinéfrance, Umedia, Nexus Factory
Festivalid: Fantastic Fest, Copenhagen
Sünopsis

Quentin Dupieux pole PÖFFi vaatajatele võõras nimi. Oleme aastate jooksul näidanud pea kõiki selle kuulsa prantsuse muusiku filme, ja seda põhjusega! Pole teist sellist lavastajat, kes oskaks absurdihuumorit samamoodi purki panna, nagu teeb seda Dupieux, ning „Ole valvel!” on seetõttu eriti mõnus amps! Ja mitte ainult Dupieux’ käekirjaga harjunud fännidele. Film, mis keskendub loole vuntsidega mehest, kes peab jaburatele politseinikele aru andma, kuidas ta leidis oma maja eest surnukeha, on situatsioonikoomika musternäide. Suurepärased näitlejatööd, sh juba legendaarseks saanud Benoit Poelvoordelt („Uhiuus testament”, „Man Bites Dog”) ja järjekorras seitsmes supersooritus Dupieux’lt, kelle oskus segada must huumor geniaalselt kokku leidliku stooriga on lihtsalt kadestamisväärt.

Režissöör
Quentin Dupieux
Filmograafia
  • Nonfilm (2002)
  • Steak (2007)
  • Rubber (2010)
  • Wrong (PÖFF 2012)
  • Wrong Cops (PÖFF 2013)
  • Réalité (Reality, PÖFF 2014)
  • Au poste! (Keep an Eye Out, 2018)