/filmid
est
Filmid
Jaga:
Filmide hindamiseks ning personaalsete filmisoovituste saamiseks logi sisse!
Žanr: Draama
Märksõnad: Lapsed, Maffia, Kool, Vägivald
Programm
Sünopsis

Õhtuhämaruses koju kiirustav Maya usaldab oma saatuse võõraste kätte, kes lubavad kollase koolibussiga ta jalavaeva kergendada. Kodu asemel leiab aga väike tüdruk end oma meelehärmiks hoopis Manilast, kus ta on sunnitud koos teiste lastega kerjama ja õppima, kuidas pealinna ükskõikseil tänavail ellu jääda. Eeskuju ja õpetust jagavad selleks teised lapsed, kellest igaühel kanda oma uskumatu lugu, mida lihtne kõrvaltvaataja iial arvata ei oskaks. Kuritegeliku jõugu karmiks juhiks on kummituslik Rita koos oma keskealise venna Robertiga, kes väikesi lapsi karjatades ja kogudes üritavad almuste abil ülal pidada oma vana ja haiget isa. PÖFFigi külastanud lavastaja Lagdameo karmi, ent südamliku linaloo rahvusvaheline esilinastus toimus tänavusel Varssavi filmifestivalil.

Režissöör
Luisito Lagdameo

(1968)

Filmograafia
  • Pangarap ko ang ibigin ka (2003)
  • Annie B (2004)
  • Lovestruck (2005)
  • Asintado (2014)
  • Child Haus (2015)
  • Laut (2016)
  • Area (Piirkond, PÖFF 2016)
  • Almost a Love Story (2018)
  • School Service (2018  )
R, 16.11.2018
19:45
Tallinn, 
Coca-Cola Plaza
Saal 3
010307
Subtiitrid: 
ENG
Seansikood: 010307
E, 19.11.2018
21:30
Tallinn, 
Kino Artis
Saal 2
041508
Subtiitrid: 
ENG
Seansikood: 041508
K, 21.11.2018
18:30
Tallinn, 
Coca-Cola Plaza
Saal 9
060706
Subtiitrid: 
ENG
Seansikood: 060706
Filmi info
Riik: Filipiinid
Aasta: 2018
Kestus: 81 minutit
Keeled: filipino, tagalogi
Režissöör: Luisito Lagdameo
Produtsendid: Baby Go, Dennis Evangelista, Ferdinand Lapuz
Stsenarist: Onay Sales
Operaator: Rain Yamson
Montaaž: Mai Calapardo
Helilooja: Emerson Texon
Osatäitjad: Ai-Ai de las Alas, Joel Lamangan, Celine Juan, Therese Malvar
Tootja: BG Productions International
Festivalid: Cinemalaya (Best Actress), Warsaw
Sünopsis

Õhtuhämaruses koju kiirustav Maya usaldab oma saatuse võõraste kätte, kes lubavad kollase koolibussiga ta jalavaeva kergendada. Kodu asemel leiab aga väike tüdruk end oma meelehärmiks hoopis Manilast, kus ta on sunnitud koos teiste lastega kerjama ja õppima, kuidas pealinna ükskõikseil tänavail ellu jääda. Eeskuju ja õpetust jagavad selleks teised lapsed, kellest igaühel kanda oma uskumatu lugu, mida lihtne kõrvaltvaataja iial arvata ei oskaks. Kuritegeliku jõugu karmiks juhiks on kummituslik Rita koos oma keskealise venna Robertiga, kes väikesi lapsi karjatades ja kogudes üritavad almuste abil ülal pidada oma vana ja haiget isa. PÖFFigi külastanud lavastaja Lagdameo karmi, ent südamliku linaloo rahvusvaheline esilinastus toimus tänavusel Varssavi filmifestivalil.

Režissöör
Luisito Lagdameo

(1968)

Filmograafia
  • Pangarap ko ang ibigin ka (2003)
  • Annie B (2004)
  • Lovestruck (2005)
  • Asintado (2014)
  • Child Haus (2015)
  • Laut (2016)
  • Area (Piirkond, PÖFF 2016)
  • Almost a Love Story (2018)
  • School Service (2018  )