/filmid
est
Filmid
Jaga:
Filmide hindamiseks ning personaalsete filmisoovituste saamiseks logi sisse!
Žanr: Komöödia
Märksõnad: Armastus, Huumor, Teekond
Programm
Sünopsis

Kui oled prints, on lihtne leida kaotatud kinga omanikku: kuuluta vaid otsingud välja ning luba abielu ja kuningriiki. Kui oled aga tavaline mees ja sul on vaja leida rinnahoidja omanik, on lugu palju keerulisem. Nurlan (Miki Manojlovic) on üksildane rongijuht, kel on pensionist puudu veel vaid üks reis Bakuusse. Veidi enne sihtpaika jõudmist napsab rong kogemata kaasa ühe rinnahoidja. Kuna Nurlan on aus mees, võtab ta ette missiooni – leida naine, kelle pesusahtlist ese puudub. Suure pühendumusega käib ta ukselt uksele. Igal naisel, keda ta kohtab, on mehe sisse- laskmiseks oma põhjus, kuid Nurlani tegevus ei jää märkamata ka nende abikaasadel. Mida raskemaks muutub ettevõtmine, seda sihikindlamaks ja loovamaks muutub Nurlan, leidmaks põhjuseid, miks naised peaks rinnahoidjat selga proovima. Lavastaja Veit Helmer („Tuvalu”) on ka seekord loobunud dialoogide kasutamisest, tehes filmist iselaadse Buster Keatoni tummfilmide esteetikat meenutava vitamiinipommi.

Režissöör
Veit Helmer

(snd 1968)

Filmograafia
  • Tuvalu (PÖFF 1999)
  • Gate to Heaven (PÖFF, 2003)
  • Absurdistan (PÖFF 2008)
  • Baikonur (PÖFF 2011)
  • Quatsch und die Nasenbärbande (Fiddlesticks, 2014)
  • The Bra (2018 )
L, 17.11.2018
19:30
Tallinn, 
Coca-Cola Plaza
Saal 9
020707
Seansikood: 020707
E, 19.11.2018
20:00
Tartu, 
Cinamon
Saal 4
041707
Seansikood: 041707
E, 26.11.2018
20:15
Tallinn, 
Apollo Kino Solaris
Saal 3
111106
Seansikood: 111106
Filmi külalised
Produtsent Tsiako Abesadze, Produtsent  Noshre Chkhaidze
Külalistega seansid võivad lõppeda hiljem.
Filmi info
Riigid: Saksamaa, Aserbaidžaan
Aasta: 2018
Kestus: 90 minutit
Režissöör: Veit Helmer
Produtsendid: Veit Helmer, Shirin Hartmann, Tsiako Abesadze
Stsenaristid: Veit Helmer, Leonie Geisinger
Operaator: Felix Leiberg
Montaaž: Vincent Assmann
Helilooja: Cyril Morin
Osatäitjad: Miki Manojlović, Paz Vega, Chulpan Khamatova, Denis Lavant, Maia Morgenstern
Tootja: Veit Helmer – Filmproduktion
Festival: Tokyo
Sünopsis

Kui oled prints, on lihtne leida kaotatud kinga omanikku: kuuluta vaid otsingud välja ning luba abielu ja kuningriiki. Kui oled aga tavaline mees ja sul on vaja leida rinnahoidja omanik, on lugu palju keerulisem. Nurlan (Miki Manojlovic) on üksildane rongijuht, kel on pensionist puudu veel vaid üks reis Bakuusse. Veidi enne sihtpaika jõudmist napsab rong kogemata kaasa ühe rinnahoidja. Kuna Nurlan on aus mees, võtab ta ette missiooni – leida naine, kelle pesusahtlist ese puudub. Suure pühendumusega käib ta ukselt uksele. Igal naisel, keda ta kohtab, on mehe sisse- laskmiseks oma põhjus, kuid Nurlani tegevus ei jää märkamata ka nende abikaasadel. Mida raskemaks muutub ettevõtmine, seda sihikindlamaks ja loovamaks muutub Nurlan, leidmaks põhjuseid, miks naised peaks rinnahoidjat selga proovima. Lavastaja Veit Helmer („Tuvalu”) on ka seekord loobunud dialoogide kasutamisest, tehes filmist iselaadse Buster Keatoni tummfilmide esteetikat meenutava vitamiinipommi.

Režissöör
Veit Helmer

(snd 1968)

Filmograafia
  • Tuvalu (PÖFF 1999)
  • Gate to Heaven (PÖFF, 2003)
  • Absurdistan (PÖFF 2008)
  • Baikonur (PÖFF 2011)
  • Quatsch und die Nasenbärbande (Fiddlesticks, 2014)
  • The Bra (2018 )