/filmid
est
Filmid
Jaga:
Filmide hindamiseks ning personaalsete filmisoovituste saamiseks logi sisse!
Žanr: Põnevusfilm
Sünopsis

Will on oma teismelise tütre Tomiga elanud viimased aastad rahulikult Portlandis, Oregoni metsades. Neil on oma väljakujunenud ellujäämissüsteem ning omavaheline suhtlus on peaaegu ebavajalik - üksteist mõistetakse niisamagi. Kui linna ka satutakse, siis tehakse seda sihipäraselt ja kiirelt, et kohe jälle looduse rüppe tagasi tõtata. Kõik aga muutub, kui Tomi apsaka tõttu saab nende elustiilist teada Sotsiaalamet, kes võtab oma pühaks kohuseks neist iga hinna eest linnainimesed koolitada. Tahavad nad siis seda või mitte.

 

Oliver Põder

Režissöör
Debra Granik
Filmograafia
  • Down to the Bone (2004)
  • Winter's Bone (2010)
  • Stray Dog (doc, 2014)
  • Leave No Trace (2018)
T, 20.11.2018
16:00
Tallinn, 
Coca-Cola Plaza
Saal 2
050201
Seansikood: 050201
R, 30.11.2018
16:15
Tallinn, 
Apollo Kino Solaris
Saal 3
151102
Seansikood: 151102
P, 02.12.2018
17:00
Tallinn, 
Coca-Cola Plaza
Saal 2
170201
Seansikood: 170201
Filmi info
Riik: Ameerika Ühendriigid
Aasta: 2018
Kestus: 109 minutit
Keel: inglise
Režissöör: Debra Granik
Produtsendid:  Anne Harrison, Linda Reisman, Anne Rosellini
Stsenaristid: Debra Granik, Anne Rossellini
Operaator: Michael McDonough
Montaaž: Jane Rizzo
Helilooja: Dickon Hilchliffe
Osatäitjad: Ben Foster, Thomasin McKenzie
Tootjad: Bron Studios, Harrison Productions
Levitaja: ACME Film
Festivalid: Sundance, Cannes, Munich, Karlovy Vary, Zurich
Sünopsis

Will on oma teismelise tütre Tomiga elanud viimased aastad rahulikult Portlandis, Oregoni metsades. Neil on oma väljakujunenud ellujäämissüsteem ning omavaheline suhtlus on peaaegu ebavajalik - üksteist mõistetakse niisamagi. Kui linna ka satutakse, siis tehakse seda sihipäraselt ja kiirelt, et kohe jälle looduse rüppe tagasi tõtata. Kõik aga muutub, kui Tomi apsaka tõttu saab nende elustiilist teada Sotsiaalamet, kes võtab oma pühaks kohuseks neist iga hinna eest linnainimesed koolitada. Tahavad nad siis seda või mitte.

 

Oliver Põder

Režissöör
Debra Granik
Filmograafia
  • Down to the Bone (2004)
  • Winter's Bone (2010)
  • Stray Dog (doc, 2014)
  • Leave No Trace (2018)